Trimmausta lempein ottein ja eläimen ehdoilla Vantaalla

Ota yhteyttä

Trimmaamo Turre tekee tarkat trimmaukset kaikenrotuisille koirille ja kissoille. Palvelussani korostuvat lempeä, eläinlähtöinen työskentelyote sekä vahva ammattitaito. Trimmausten lisäksi palveluihini kuuluvat eläinten pesut sekä kynsienleikkuut.

 

Lue lisää palveluistani ja varaa trimmausaika sivuiltani löytyvällä lomakkeella. Trimmaamo sijaitsee Vantaalla Eläinlääkärikeskus Kirsun yhteydessä.

Koti- sekä näyttelykoirien ja -kissojen trimmauspalvelut

Trimmaan kaikenrotuiset koirat ja kissat rotuun, ikään tai kokoon katsomatta. Hoidan niin näyttelytrimmaukset kuin kotikoirien ja -kissojenkin trimmaukset taidolla ja rakkaudesta eläimiin. Trimmaus toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti ja ennen kaikkea eläimen ehdoilla.

 

Voit tuoda käsittelyyni myös trimmaukseen tottumattoman, kenties jopa pelokkaan koiran tai kissan. Ammattitaitoisin ottein etenen työssäni rauhallisesti, kannustaen eläintä voittamaan pelkonsa. Tarvittaessa ja erittäin aran lemmikin kohdalla eläin voidaan myös rauhoittaa toimenpiteen ajaksi. Trimmaamo Turressa rauhoitus toteutetaan aina turvallisesti ja asiantuntevasti eläinlääkärin toimesta.

Kysy lisää

Eläinten pesut ja kynsienleikkuut

Trimmausten lisäksi palveluihini kuuluu myös eläinten pesut pesupaikalla. Pesupaikassa voidaan pestä kaikki alle 25 kiloiset koirat ja kissat, ja miksei myös muut lemmikit tarpeen mukaan. Käytän pesuissa aina hellävaraisesti mutta tehokkaasti puhdistavia pesuaineita, jotka valikoin pestävän eläimen turkinlaadun ja muiden yksilöllisten ominaisuuksien mukaisesti. Voit tilata pesun omana palvelunaan tai trimmauksen yhteydessä toteutettavaksi.

 

Hoidan myös eläinten kynsienleikkuut. Leikkaan kynnet varmoin ottein ja taatusti kivuttomasti koirilta ja kissoilta sekä jyrsijöiltä. Kynsienleikkuu tulee tehdä tasaisin väliajoin, sillä liian pitkäksi kasvaneet kynnet aiheuttavat eläimelle kipua ja vaivaa.

Varaa aika

Palveluiden hinnasto

Päivitämme tiedot pian.